Näin käy kun mies kokeilee naisten voimistelua – katso video

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkossa leviää aika ajoin huvittavia videoita, joissa ihmiset kokeilevat erilaisia urheilulajeja. Nyt eräs mies herättää hilpeyttä urheilutapahtumassa osallistumalla naisten voimisteluun.

Kuva: YouTube

Vuonna 1981 kuvatun verkkovideon materiaali tarjoaa korvaamatonta viihdettä, kun amerikkalainen voimistelija Paul Hunt ryntää Nadia Tour -urheilutapahtuman permannolle naisten hempeän vaaleanpunaisessa voimisteluasussa. Mies aiheuttaa komiikkaa keikkuessaan tangoilla samanväriset rusetit hiuksissaan.

Miehen liikkeet aiheuttavat päivittelyä tapahtuman selostajissa, jotka ihmettelevät mistä on kyse. Hunt pyörähtelee taidokkaan irvokkaasti voimistelutangolla, ja kohahduttaa yleisöä yllättävillä liikkeillään, joita ei taida olla kyseisen urheilulajin sääntökirjassa. Mies päättää kornin esityksensä näyttävään alastuloon, ja kaatuukin selälleen yleisön eteen.