Puumien puuma! 65-vuotias näyttelijätär pokasi 30 vuotta nuoremman toyboyn

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin menestyneimpien naistähtien joukkuun lukeutuva Susan Sarandon palkittiin vuonna 1995 Oscar-palkinnolla roolistaan elokuvassa Dead Man Walking. Legendaarinen näyttelijätär on esiintynyt uransa aikana lähes sadassa elokuvassa.

Neitokainen kohosi äskettäin puumanaisten kastiin vahvistamalla suhteensa 34-vuotiaaseen bisneskumppaniinsa Jonathan Brickliniin. 65-vuotias näyttelijätär on nyt nähty toyboynsa kanssa kävelyllä New Yorkissa, jossa pari vaikutti rakastuneelta. Huimasta 30 vuoden ikäerostaan huolimatta pariskunta vaikutti luontevilta toistensa seurassa, uutisoi Daily Mail -sivusto.

Huhut heidän romanssistaan lähtivät käyntiin jo vuonna 2010, kun Sarandon erosi pitkäaikaisesta kumppanistaan, näyttelijä Tim Robbinsista. Näyttelijätär paljasti uuden rakkautensa aiemmin tänä vuonna, jolloin hän vihjaili People-lehdelle tekevänsä yhteistyötä Bricklinin kanssa muullakin kuin yhdellä elämänsä osa-alueella.

Susan Sarandonin tunnetuimpia elokuvia ovat muun muuassa Thelma & Louise, The Client, Dead Man Walking, Stepmom ja Igby Goes Down. Näyttelijättären tuoreimpia elokuvia ovat Wall Street: Money Never Sleeps ja Jeff, Who Lives at Home. Hänellä on Eva-tytär elokuvaohjaaja Franco Amurrin kanssa sekä kaksi poikaa näyttelijä Tim Robbinsin kanssa.