Isäntä nukuttaa koiransa järvessä joka ilta – koskettavasta kuvasta valtava nettihitti

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa syntyy vuosittain kymmenittäin netti-ilmiöitä, joista osa päätyy lopulta televisiouutisiin saakka. Viime päivinä sairasta koiraa ja sen rakastavaa omistajaa esittävä hellyttävä valokuva on saanut miljoonia katsojia Facebookissa ja muilla verkkosivustoilla.

Kyseessä on Wiskonsinin osavaltiossa Yhdysvalloissa asuva John Unger ja hänen 19-vuotias koiransa Schoep. Rakas lemmikki pelasti aikoinaan Ungerin hengen hänen aiottuaan riistää oman henkensä vaikean avioeron jälkeen. Koira ja isäntä selvisivät kuitenkin pahimman yli, mutta sitten Schoep sairastui vakavasti nivelreumaan.

Kuva: Hannah Stonehouse Hudson

– En usko, että olisin täällä ilman Schoepia. Hän sai minut ymmärtämään. En voi selittää sitä. Halusin tehdä mitä tahansa tämän koiran kanssa, koska se pelasti minun henkeni, John Unger kertoi Deluth News Tribune -lehdelle.

Koira kärsii kovalla alustalla maatessaan kovista tuskista. Unger sai lopulta ajatuksen mennä rakkaan koiransa kanssa veteen, jossa kivut ovat pienemmät ja Schoep saa siellä myös nukuttua. Eläinlääkärin karun tuomion jälkeen valokuvaaja Hannah Stonehouse Hudson ikuisti isännästä ja lemmikistä ”viimeisen valokuvan”, joka lähti leviämään Facebookissa valtavalla vauhdilla.

Kuva: Facebook

Tähän mennessä kuva on katsottu yli kolme miljoonaa kertaa. Kuvan saaman julkisuuden myötä Schoepin hoitoon on lahjoitettu tuhansia dollareita, joilla koiran elämää voidaan nyt jatkaa esimerkiksi laser-terapialla. Ungerilla ei ollut aiemmin sellaisiin varaa.

– Schoep nukahtaa joka ilta kun se kannetaan veteen. Vesi kannattelee sitä ja hellii sairaita niveliä. Superior-järvi on nyt lämmin, joten veden lämpötila on täydellinen, Hannah Stonehouse Hudson kertoi Daily Mail -lehdelle.

KATSO TOINEN VIDEO TÄSTÄ ALTA: