Nicole Kidman virtsasi vastanäyttelijänsä päälle: ”Annoin vaan pissan tulla”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lee Danielsin ohjaama The Paperboy -elokuva sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa 5. elokuuta. Pienen budjetin elokuvassa nähdään arvostettuja näyttelijöitä, kuten Nicole Kidman, Zac Efron, John Cusack ja Matthew MacConaughey.

Nyt elokuvan naispääosaa esittävä Nicole Kidman kertoi yksityiskohtia eräästä hämmentävästä kohtauksesta vastanäyttelijänsä Zac Efronin kanssa. Aussikaunotar nimittäin virtsaa elokuvassa näyttelijäkomistuksen päälle meduusan piston takia. Tähden mukaan kollegansa päälle virtsaaminen ei tuntunut oudolta.

– En pitänyt sitä pissajuttua outoa, koska se oli roolihahmoni teko meduusan pistoa varten. Annoin vaan pissan tulla, enkä miettinyt sitä liikaa, Nicole Kidman kertoi V-lehdelle.

Nicole Kidman paljasti äskettäin saaneensa roolin kyseisessä elokuvassa, koska hän lähetti teoksen ohjaajalle rohkeita kuvia itsestään. Tähti halusi todistaa olevansa muuntautumiskykyinen, joten hän poseerasi vähissä vaatteissa ja seksikkäissä asuissa ohjaajalle lähetetyissä kuvissa.

Australiassa asuva Nicole Kidman tunnetaan lukuisista elokuvistaan kuten Moulin Rouge!, Batman Forever, Dead Calm, Cold Mountain ja Australia. Näyttelijäuransa lisäksi hänet muistetaan avioliitostaan leffatähti Tom Cruisen kanssa. Pariskunnalla on kaksi adoptiolasta, Isabella ja Conor. Nykyään kaunotar on naimisissa kantrilaulaja Keith Urbanin kanssa, ja heillä on tyttölapset Sunday Rose ja Faith Margaret.