Perheenäidit saivat kuulla kunniansa: ”Kauheita vartaloita!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monien julkkisten kunto-ohjaaja Tracy Anderson on auttanut monia tähtiä saavuttamaan unelmien vartalon. Neitokainen tunnetaan muun muassa Madonnan entisenä kunto-ohjaajana, joka yritti treenata lihaksikkaasta popparista esiin naisellisempia muotoja.

Nyt kärkeväsanainen fitness-guru on kritisoinut synnyttäneitä naisia, jotka eivät saakaan vauvakiloja pudotettua samantien. Anderson laihdutti itsensä kuudessa viikossa huippukuntoon raskausajan jälkeen, eikä voikaan ymmärtää niitä naisia, jotka antavat kehonsa rupsahtaa äitiyden myötä.

– Naiset käyttävät raskautta tekosyynä kiloille. Olen nähnyt niin monia naisia, joilla on kauheat vartalot. He syyttävät kehoistaan lapsiaan, kertoo Tracy Anderson Dujour-lehdelle.

Neitokainen lihoi itse Penelope-tytärtään odottaessaan 13 kiloa. Anderson kertoo pysyneensä raskaudenkin ajan hyvässä kunnossa välttämällä ylensyöntiä ja kuntoilemalla. Toukokuisen synnytyksen jälkeen kilot karisivat nopeasti naisen omilla kuntotekniikoilla.

Tracy Anderson tunnetaan fitness-alan yrittäjänä, joka on lanseerannut kuntoilun avuksi oman Tracy Anderson Method -ohjelman. Hänen asiakkainaan ovat viihtyneet monet Hollywoodin tähdet, mukaan lukien Madonna, Gwyneth Paltrow, Nicole Richie, Shakira, Jennifer Lopez ja Ashley Greene. Anderson on julkaissut oman DVD-sarjan kotikuntoiluun.