Tältä Salatut elämät kauhuelokuva näyttää: ”Painajainen merellä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalainen elokuvamaailma elää parhaillaan uutta kukoistuskauttaan, kun Iron Sky osoittautui menestykseksi ja on tuottanut jo miljoonien lipputulot. Taannoin MTV3 uutisoi, että kotimaiselle elokuvakentälle on tulossa toinenkin mielenkiintoinen uutuus.

Salatut elämät -televisiosarjasta on tehty tänä vuonna elokuvaa, jolle Suomen elokuvasäätiö myönsi tukea 200.000 euroa. Nightmare – Painajainen merellä -niminen elokuva tulee elokuvateattereihin 14. joulukuuta. Nyt elokuvan traileri on viimein julkaistu.

Elokuvan rooleissa nähdään ainakin Sara Säkkinen, Mikko Parikka, Venla Savikuja, Markku Pulli ja Tero Tiittanen. Ohjaaja Marko Äijö paljasti taannoin MTV3 Viihdeuutisille, että tulossa on tunne-elämää teatterissa ravisuttava elokuva. Kuvaukset alkoivat kesäkuussa ja ensi-ilta nähdään tällä tietoa joulukuussa.