Missikaunotarten rinnat tarkastetaan – nännien väli ei saa olla yli 20 senttiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy tuhansittain erilaisia missikilpailuita, joissa kussakin painotetaan usein hieman erilaisia asioita. Nyt Kiinassa järjestetään missikilpailu, jossa etsitään kauneinta opiskelijatyttöä. Kisan kriteerit ovat nyt herättäneet hieman hämmennystä.

Hubein provinssissa järjestettävän Campus Model -kilpailun tuomaristo tarkistaa missiehdokkaiden rinnat ja nännit, sillä kisan kriteerien mukaan nännien tulee olla hyvin muodostuneet ja ne eivät saa olla 20 senttiä kauempana toisistaan, Global Times uutisoi. Lisäksi kisassa on muitakin tarkkoja mittoja, jotka kilpailijoiden tulee täyttää.

– Haluamme, että voittaja on äärimmäisen hyvännäköinen. Kriteerimme perustuvat vanhoihin kiinalaisiin ja moderneihin eurooppalaisiin arvoihin, kisan järjestäjä kertoi Global Timesille.