Tamara Ecclestone ei pääse erosta yli: ”Kuin surisin kuolemaa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

F1-moguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär Tamara Ecclestone on ollut viime aikoina usein otsikoissa rohkeiden kuviensa merkeissä. Hän keikistelee mielellään julkkisjuhlilla paljastavissa asuissa. Äskettäin neitokainen erosi poikaystävästään Omar Khyamista, kun miehen seksivideo tuli julkisuuteen.

Nyt 28-vuotiaan neidon kerrotaan olevan niin järkyttynyt pettäjä-poikaystävänsä käytöksestä, ettei hän pääse suhteesta yli. Khyamin kuvaama roisi videonauha tuli Tamaran tietoon, kun se toimitettiin hänen isänsä Bernie Ecclestonen toimistolle. Kaunottaren isä olikin se henkilö, jolta neito kuuli ensimmäistä kertaa miehensä uskottomuudesta.

– Isä soitti minulle ja kuulin hänen äänestään, ettei kaikki ollut kunnossa. Hän kutsui minut luokseen ja melkein hyperventiloin. Minusta tuntuu todella kuin surisin jonkun kuolemaa. Jonain aamuna en ole halunnut nousta ylös vuoteesta, kertoo Tamara Ecclestone Hello!-lehdelle.

Perijätär katkaisi välittömästi kaiken yhteydenpidon petolliseen ex-mieheensä. Hänen on silti omien sanojensa mukaan vaikea uskoa tapahtunutta, sillä pariskunta oli tehnyt suunnitelmia pitkälle tulevaisuuteen. Tamara kertoi heidän suunnitelleen jopa yhteisiä lapsia.

Tamara Ecclestone on upporikkaasta perheestä, sillä hänen formulamoguli-isänsä lisäksi myös hänen äitinsä on tehnyt menestyksekkään uran. Perijättären kroatialainen Slavica-äiti on takavuosien supermalli. Tummakutrinen Tamara on tehnyt kansainvälistä uraa muiden muassa televisiossa. Milanossa syntynyt kaunotar oli mukana selostamassa vuoden 2009 Formula 1 -kilpailuja Italian televisiossa.