Kiimainen opiskelija kouri teinityttöjen takamuksia: ”Luulin sen olevan normaali lähestymistapa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Moni nainen on saanut varmasti joskus esimerkiksi yökerhon tanssilattialla läpsäyksen takamukseensa innokkaalta miesihailijalta. Jotkut kaunottaret suhtautuvat lähentelyyn välinpitämättömästi, kun taas toiset saattavat raivostua peppukontaktista.

Nyt erästä brittiläistä yliopistossa opiskelevaa miestä syytetään seksuaalisesta ahdistelusta. Matthew Hampton nimittäin kouri ja nipisteli kahden viikon aikana naisten takamuksia. Poliisin mukaan uhrit olivat 14 – 51 vuoden ikäisiä.

Mies jäi kiinni häiritsevistä toimistaan, kun hän kouraisi erään kampaajan takamusta kesken hiustenleikkuun. Opiskelija maksoi parturin luottokortilla, jonka avulla poliisi pääsi miehen jäljille. Viranomaisten kuulusteluissa Matthew Hampton kertoi, että hän luuli takamusten kourimisen olevan normaali seksuaalinen lähestymistapa.

Seatonissa asuva Hampton myönsi tekonsa ja hänet tuomittiin 36 viikoksi vankilaan. Hän joutuu myös puolen vuoden ajaksi ehdonalaiseen. Tapauksen tuomari Justice Evans laittoi miehen nimen seksuaalirikosten listalle kymmeneksi vuodeksi, The Daily Mail -sivusto uutisoi.