Tutkimus vahvisti: Sinkkunaiset törsäävät alusvaatteisiin – miehet eivät

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monelle nuorelle ihmiselle oma ulkonäkö on tärkeä asia, ja vastakkaisen sukupuolen silmissä halutaan näyttää hyvältä. Usein omaa vaatevarastoa mietitään alusvaatteita myöten, mutta kuka panostaa seksikkäisiin alusvaatteisiin eniten?

My Voucher Codes -sivuston tekemässä tutkimuksessa selvisi, että sinkkunaiset käyttävät tuplasti enemmän rahaa alusvaatteisiin kuin heidän parisuhteissa olevat kanssasisarensa. Vapaat neitokaiset käyttivät keskimäärin 159 puntaa, eli 206 euroa, vuodessa seksikkäisiin alusvaatteisiin. Seurustelevat kaunottaret sen sijaan tuhlasivat niihin vuoden aikana vain 76 puntaa, eli 98 euroa.

Tutkimuksessa kartoitettiin myös sitä, että kuinka moni naisista käytti yhteensopivia alusasusettejä. Yli kolme neljäsosaa naisista kertoi omistavansa kyseisiä settejä, mutta sinkut käyttivät niitä eniten. 56 prosenttia sinkkunaisista kertoi pitävänsä alusasusettejä ainakin kerran viikossa. 62 prosenttia suhteessa elävistä neitokaisista piti seksikkäitä settejä vain kerran parissa viikossa.

Miesten kohdalla oli kyse täysin erilaisesta totuudesta, sillä varatut miehet panostivat vaatetukseensa enemmän. Sinkkumies käytti keskimäärin 28 puntaa, eli 36 euroa, vuodessa alushousuihin. Suhteessa olevat miehet sen sijaan triplasivat tuon rahamäärän ja käyttivät alusvaatteisiinsa 75 puntaa, eli 96 euroa, vuoden aikana.

– On selvää, että sinkkunaiset pitävät huolta alusvaatekokoelmastaan. Suhteessa elävät miehet taas huolehtivat niistä paljon sinkkumiehiä enemmän, summaa My Voucher Codes -sivuston johtaja Mark Pearson tutkimuksen tuloksia.