Miesten ja naisten yleismmät valheet – tuntuvatko tutulta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaikki valehtelevat joskus ainakin jollain tavalla. Valkoiset valheet ovat usein osa arkipäivää ja esimerkiksi erilaisten tekosyiden keksiminen on monille tuttua puuhaa. Nyt Britanniassa on selvitetty miten miehet ja naiset valehtelevat ja mistä asioista.

BMW Financial Servicesin teettämässä tutkimuksessa selvisi, että miehet valehtelevat keskimäärin kolme kertaa päivässä ja naiset kaksi kertaa. Vuodessa mies siis valehtelee keskimäärin 1.092 kertaa ja nainen 728 kertaa. Samalla selvitettiin miesten ja naisten yleisimmät valheet.

Miesten yleisimmät valheet olivat tässä järjestyksessä: ”En juonut kovin paljon”, ”Ei minua mikään vaivaa, olen kunnossa”, ”Puhelimessa ei ollut kenttää”, ”Ei se ollut kovin kallis” ja ”Olen jo matkalla”.

Naisten yleisimmät valheet taas olivat tässä järjestyksessä: ”Ei minua mikään vaivaa, olen kunnossa”, ”En tiedä missä se on. En ole nähnyt sitä”, ”Ei se ollut kovin kallis”, ”En juonut kovin paljon” ja klassikkovalhe ”Minulla on päänsärkyä”.