Playboy-malli vietti lesboiltaa huumeissa: ”Ilmaisimme rakkauttamme”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suositun Hollywood-näyttelijän Jim Carreyn ex-vaimona tunnettu Jenny McCarthy on yksi suosituimmista Playboy-malleista. Hän oli Playboyn vuoden 1994 Playmate of the Year. Vaalea kaunotar on pysynyt julkisuudessa rohkeiden asuvalintojensa ja bikinikuviensa merkeissä.

39-vuotias malli on kertonut menneisyytensä tapahtumista vasta julkaistussa Bad Habits: Confessions of a Recovering Catholic -elämäkerrassaan. Aiemmin nunnaksi halunnut Jenny on nyt paljastanut kokeneensa eroottisen illan muiden Playboy-pupujen kanssa huumeiden käytön seurauksena. Hän oli ystäviensä kanssa Havaijissa mainoskiertueella, kun hallusinogeenit saivat naisjoukon irstaalle tuulelle.

Tähden mukaan uhkeat kaunottaret suorastaan taistelivat siitä, kuka saisi eniten huumekapseleita. He ottivat ainakin viisi kapselia kerralla ja alkoivat sitten lemmiskelemään toistensa kanssa.

– Se oli todella intensiivistä. Aloimme ilmaista rakkauttamme toisiamme kohtaan ja muhinoimme keskenämme, kertoo Jenny McCarthy elämäkerrassaan Female First -sivuston mukaan.

Playboy-pupu poseerasi ensimmäisen kerran Playboy-lehden kansikuvassa vuonna 1993. Lokakuun numerossa sulojaan esitellyt Jenny McCarthy sai silloin palkkioksi 20.000 dollaria, eli noin 16.000 euroa.