Mies, tämän vuoksi kannattaa ajaa rintakarvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tutkijat tekevät aika ajoin tutkimuksia siitä, millainen mies viehättää eniten naista. Äskettäin eräässä amerikkalaisessa tutkimuksessa selvisi, että monet neitokaiset tuntevat vetoa tosimiehinä pitämiinsä kaljuihin miehiin.

Karvattomuus saattanee olla kauniimmalle sukupuolelle mieluinen trendi miehen koko vartalon suhteen. Uusimman slovakialaisen tutkimuksen mukaan nimittäin nainen tuntee suurempaa vetoa urokseen, joka on ajellut rintakarvansa. Vain 20 prosenttia tutkimukseen osallistuneista naisista piti rintakarvauroksia himottavampana.

Tutkimuksessa haastateltiin yhteensä lähes 350 naista Turkista ja Slovakiasta. Heille näytettiin kuvia uroksista ennen ja jälkeen rintakarvojen ajelun. 80 prosenttia naisista tunsi vetoa sileärintaisiin miehiin, uutisoi Daily Mail -sivusto.

Vaikka kyselyn tulokset olivat selkeät, tutkijat eivät kuitenkaan osaa selittää syytä sille, miksi karvattomuus vetoaa naissukupuoleen. Erään teorian mukaan naiset yrittäisivät pariutuessaan välttää täitä ja muita hyönteisiä, jotka voivat asustaa uroksen karvapesäkkeissä.

Tutkijat aikovat nyt toistaa saman kyselyn muissa maissa nähdäkseen, pitävätkö tulokset paikkansa laajemmaltikin. Aiemmissa tutkimuksissa on selvinnyt, että kiinalaiset, uusiseelantilaiset ja amerikkalaisten joukosta kalifornialaiset naiset kiinnostuivat eniten karvattomista miehistä. Joidenkin arveluiden mukaan naisten kuukautiskierrolla on vaikutusta siihen, kuinka miehekkään kumppanin he itselleen valitsevat.