140-kiloinen nainen näytti kiusaajilleen – kruunattiin kauneuskuningattareksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla on uutisoitu viime aikoina painavista naisista, jotka eivät pysty elämään normaalia arkea liikalihavuuden takia. Aina lihavuus ei kuitenkaan edellytä välitöntä laihduttamista. Nyt eräs 23-vuotias neitokainen näytti kiusaajilleen taivaan merkit.

Amerikkalainen Victoria Christensen joutui kokemaan lapsuudessaan koulukiusaamista ylipainonsa vuoksi. 140-kiloa painava nainen sai kuulla koulussa olevansa muun muassa ”jätemylly”. Muhkea neitokainen kasvoi ihaillen koko ikänsä televisioruudun välityksellä missikisoja ja niiden kauniita kilpailijoita.

Hän päätti 23 vuoden iässä toteuttaa lapsuudenaikaisen unelmansa, ja osallistui peloistaan huolimatta Miss Plus America -kilpailuun, joka järjestettiin kurvikkaampia kaunottaria silmälläpitäen. Neitokainen kruunattiinkin Utahin kauneimmaksi XL-naiseksi, mikä toi hänelle takaisin kadotetun itsetunnon.

– Katsoin lapsena missikisoja ja toivoin olevani yksi niistä tytöistä. Uskoin, etten olisi koskaan tarpeeksi hoikka tai kaunis osallistuakseni kisaan. Miss Plus America muutti elämäni ja auttoi minua näkemään millainen naisen tulisi olla. Se teki tästä tytöstä naisen, kertoi Victoria Christensen Daily Mail -sivustolle.