76-vuotias puumanainen tapailee 25-vuotiasta: ”Seksi on uskomattoman upeaa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Puumanainen-nimitys on levinnyt kulovalkean tavoin käsitteeksi, jolla kuvataan nuoremmista miehistä viehättynyttä vanhempaa naista. Monet julkisuuden henkilöt, kuten Jennifer Lopez ja Madonna, ovat deittailleet huimasti itseään nuorempia komistuksia.

Kuva: YouTube

Nyt TLC-kanavan Extreme Cougar Wives -ohjelmassa nähdään tosielämän puumia, jotka väittävät, ettei mikään ole parempaa kuin nuorten miesten deittaileminen. 76-vuotias Hattie-mummo esimerkiksi ottaa elämästä kaiken irti nuorten urosten käsivarsilla.

Hän tapailee 25-vuotiasta Andrew-nuorukaista ja kertoo videolla tälle nauttivansa alastomuudesta. Pätkällä nähdään myös 53-vuotias June, joka on rakastunut 21-vuotiaaseen Keviniin. Pariskunta on salannut suhteensa tähän asti, mutta he päättävät ohjelmassa kertoa siitä perheelleen.

– On aivan uskomatonta, mitä rakastuminen voi tehdä itsetunnolle. Seksi on uskomattoman upeaa, kommentoi 53-vuotias June videolla.