Daruden remix-kilpailun finalistit valittu – kuuntele ja äänestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kansainvälisesti menestyneimpiin lukeutuva konemusiikkitähti Darude soi edelleen päivittäin ympäri maailmaa Sandstorm-hittinsä merkeissä. Ville ”Darude” Virtanen julkaisi taannoin remix-kilpailun.

Kilpailun tarkoituksena oli muokata uusi versio Daruden kappaleesta In The Darkness, jonka vokaalit laulaa Jo Angel. Kappaleita ilmoitettiin mukaan peräti 150, joiden joukosta finaalin valittiin kymmenen parasta. Nyt remiksit ovat kuunneltavissa SoundCloud-palvelussa.

Varsinainen kappaleiden äänestys tapahtuu Daruden Facebook-sivuilla. Äänestys päättyy 23. marraskuuta. Kappaleen kaksi eniten ääniä saanutta versiota pääsee mukaan Daruden tulevalle albumille. Levyn julkaisun ajankohtaa ei ole vielä paljastettu.