Peniksenpidennys karmaisevasti pieleen – mies menetti sukuelimensä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Vaikka monet kauneusleikkaukset ovat jo arkipäivää, silti erilaiset keinot peniksen suurentamiseen ovat vielä varsin riskialttiita. Erityisen vaarallisia ovat tietenkin laittomat operaatiot.

Nyt eräs thaimaalainen mies sai huomata karmealla tavalla, mihin väärällä tavalla tehty peniksen pidentämiseen tähdännyt toimenpide saattaa johtaa. 50-vuotiaan miehen sukukalleuksien kerrotaan turvonneen kookospähkinän kokoiseksi, jonka seurauksena ne jouduttiin poistamaan kokonaan.

Syynä on Bangkok Post -lehden mukaan viisi vuotta sitten tehty laiton peniksen suurrennustoimenpide, missä miehen siittimeen ruiskutettiin oliiviöljyä. Miehen kerrotaan olleen ”aivan kunnossa” toimenpiteen jälkeen, mutta hän sai komplikaatioon johtaneen tulehduksen haavasta kuusi kuukautta sitten.

– Tämänkaltaiset laittomat toimenpiteet johtavat vain huonoihin tuloksiin, mutta ihmiset eivät ymmärrä sitä. Nainen rakastaa miestä, ei hänen kalunsa kokoa, paikallisen sairaalan edustaja Sirikul Jiaranaikhajorn kommentoi Bangok Post -lehdelle.