Ysäritähti yritti vilautella sukukalleuksiaan rannalla?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen koomikko Pauly Shore muistetaan yhtenä 1990-luvun kuuluisimmista komediatähdistä. Sekoiluhuumorin ystävänä miekkonen tähditti monia ikimuistoisia elokuvia, kuten Vihoviimeinen vävypoika, Encino Man ja Intissä.

Nyt kyseinen jo ikää ja kiloja saanut koomikko nähtiin Miami Beachilla auringonottopuuhissa. 44-vuotias Pauly oli kuvista päätellen saanut huippuvuosiensa jälkeen muhkeutta vatsanseudulleen. Mies myös asetteli estottomasti mustia uimapöksyjään paremmin jalkaansa muusta rantaväestä välittämättä.

Paul Montgomery ”Pauly” Shore juonsi 1980-luvun ja 1990-luvun vaihteessa ohjelmaa MTV-kanavalla. Hän tähditti aikoinaan muun muassa elokuvia Bio-Dome, Jury Duty ja Pauly Shore Is Dead. Hän esiintyy edelleen stand up -koomikkona.