Lady Gaga yllätti silminnäkijät New Yorkissa – kuin lumikuningatar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga Lady Gaga reissasi taannoin Etelä-Amerikassa maailmankiertueensa merkeissä. Samaan aikaan hän joutui lihavuuskohun kouriin, kun tähti oli saanut kymmenen kiloa lisää elopainoa, joka on tosin sittemmin jo pudotettu.

Nyt Lady Gaga on yllättänyt silminnäkijät New Yorkissa, jossa hän tupsahti ”tavisten” joukkoon ja käveli seurueineen muutaman korttelin matkan. Fanit tungeksivat ottamaan kuvia upeassa valkoisessa asussa kävelleestä tähdestä, jolloin Lady Gaga oli kaatua jalkakäytävälle.

Lihavuuskohun jälkeen Lady Gaga yrittää parhaillaan tarkkailla ruokavaliotaan. Naisen mukaan yllättävä painonnousu johtuu hänen isänsä italialaisista kokkauksista, joita tähti syö muun muassa vanhempiensa perustamassa ravintolassa. Laulajatar yrittää kuitenkin päästä tasapainoon kiireisen elämänrytminsä kanssa.