50 Shades of Grey -hittikirjasta hulvaton parodia – ohitti esikuvansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

E.L. Jamesin kynästä syntynyt Fifty Shades of Grey -kirja on kuluneen vuoden aikana saavuttanut huiman menestyksen ympäri maailmaa. Tutkimuksen mukaan kolmiosaisen kirjasarjan hittiteos on vaikuttanut positiivisesti miljoonien pariskuntien seksielämään.

Kuten lähes kaikki menestysteokset, myös Fifty Shades of Grey on saanut parodiaversion. Hieman ennen vuodenvaihdetta julkaistu kirja Fifty Sheds of Grey on osoittautunut suureksi hitiksi.

Kyseessä on Colin Trevor Greyn kirjoittama erotiikkakirja, joka keskittyy puutarhan vajaan, jonne mies pakenee vaimonsa lukiessa hittikirjaa. Tarinasta ei heti veikkaisi bestseller-kirjaa. Britanniassa parodiakirja meni kuitenkin jopa alkuperäisen ohi, sillä Fifty Shades of Grey myi 29.000 kappaletta ja Fifty Sheds of Grey peräti 41.000 kappaletta.

fiftyshedsofrey01012013