Teiniäidin pika-avioliitto: Ero vain 26 päivän liiton jälkeen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teen Mom -realitysarjan tunnetuin tähti Jenelle Evans nousi joulukuussa otsikoihin, kun hän meni pikavauhtia naimisiin poikaystävänsä Courtland Rogersin kanssa. Pariskunta astui alttarille vain kolmen kuukauden seurustelun jälkeen.

Nyt 20-vuotiaan Jenelle Evansin avioliiton uutisoidaan jo olevan karilla, sillä hänen kerrotaan jättäneen tuoreen aviomiehensä vain 26 päivää kestäneen avioliiton jälkeen. Huhujen mukaan teiniäiti erosi miehestään, koska tämä soitteli jatkuvasti entiselle tyttöystävälleen. Lisäksi Evans väitti Rogersin hakanneen häntä.

– Erosin juuri, koska puhuin puhelimessa viime yönä. Jenelle väittää haastavansa minut oikeuteen pahoinpitelystä, mutta en ole koskaan hakannut häntä. Haista v**tu Jenelle, Courtland Rogers kirjoitti Twitter-blogissaan.

Avioparin ystävien mukaan Courtland Rogers meni naimisiin Jenelle Evansin kanssa vain julkisuuden vuoksi. Ystävät ovat nimittäin sitä mieltä, että Rogers on onnenonkija ja käyttää muita hyväkseen. Mies joutui vuonna 2011 neljäksi kuukaudeksi vankilaan varkaudesta.

Jenelle Evansin elämästä ei ole puuttunut dramatiikkaa. Nuori neitokainen on huhujen mukaan edelleen rajussa päihdekoukussa, sillä hänen kerrotaan käyttävän muun muassa heroiinia. Evans on joutunut myös useamman kerran putkaan riitatilanteiden takia. Teiniäiti ajautui usein tappeluihin entisen kihlattunsa Gary Headin kanssa. Hän on syyttänyt huumeriippuvuudestaan entistä poikaystäväänsä Kieffer Delpiä.