Tamara Ecclestone tilittää: ”Hän ei halunnut minua seksuaalisesti”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Formula 1 -sarjan hallinnollisella johtajalla Bernie Ecclestonella on miljardien dollareiden omaisuus. Siivun kyseisestä rahapotista tulee aikanaan suurella todennäköisyydellä saamaan miehen esikoistytär Tamara Ecclestone.

F1-perijätär joutui viime vuonna suhdekohun keskelle, kun hänen exänsä Omar Khyamin seksivideo tuli julki. Pari erosi välittömästi, ja nyt Tamara tilittää jälkeen uusimmassa haastattelussaan Khyamin vioista. Hänen mukaansa pariskunta ei ennen eroamistaan ollut noin vuoteen harrastanut kunnolla petileikkejä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Hän kuvaa jälkikäteen seksielämäänsä väljähtyneeksi. Viilenneet intohimot saivat 28-vuotiaan Tamaran jopa epäilemään sitä, että oliko hän liian pullea miellyttääkseen miestään seksuaalisesti. Neito toivoi tekemiensä muutosten parantavan parin suhdetta, mutta joutui pettymään miehen jäätyä kiinni pettämisestä.

– Hän ei halunnut minua seksuaalisesti viime vuonna. Ajattelin välillä, että mitä voisin oikein tehdä. Päätin alkaa dieetille ja pudottaa painoani, kertoi Tamara Ecclestone The Sun -lehdelle.

Tamara Ecclestone on upporikkaasta perheestä, sillä hänen formulamoguli-isänsä lisäksi myös hänen äitinsä on tehnyt menestyksekkään uran. Perijättären kroatialainen Slavica-äiti on takavuosien supermalli. Tummakutrinen Tamara on tehnyt kansainvälistä uraa muiden muassa televisiossa. Milanossa syntynyt kaunotar oli mukana selostamassa vuoden 2009 Formula 1 -kilpailuja Italian televisiossa.