Isä leimattiin homoksi – Jessica Simpson pyysi äitiä etsimään uuden miehen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Laulajatar Jessica Simpson järkyttyi äskettäin perhepiirissään sattuneesta paljastuksesta, joka poiki varsinaisen seksiskandaalin julkisuudessa. Tähden isän Joe Simpsonin uutisoitiin nimittäin pitäneen itsellään poikarakastajia pitkän aikaa.

Samalla popparin vanhempien kerrottiin eroavan toisistaan 34 avioliittovuoden jälkeen. Nyt Jessica on tukenut alkoholiinkin suruaan hukuttanutta Tina-äitiä. Hän onkin ehdottanut, että julkkisperheen emäntä alkaisi taas deittailemaan uusia miehiä.

Radar Online -sivuston mukaan Simpson ei kuitenkaan usuta äitiään kenen tahansa kaksilahkeisen syliin. Tähti haluaa nimittäin varmistaa, että kosiskelijat ovat tarpeeksi laadukasta seuraa eroavalle Tinalle.

– Jessica haluaa auttaa äitiään valitsemaan treffiseuralaisensa, joten hän käy potentiaaliset henkilöt läpi ennen kuin sopii lounasdeiteistä. Se on hänen tapansa suojella äitiään. Jessica ei halua hänen taas satuttavan itseään, kertoi lähde haastattelussa.

Joe Simpson ei ole tullut julkisesti ulos kaapista. Hän joutui homoskandaalin kouriin, kun hänen poikarakastajakseen väitetty 21-vuotias miesmalli Bryce Chandler Hill tuli julkisuuteen suhdepaljastuksensa kanssa. Tämän jälkeen myös homoseuralainen, 32-vuotias Joey Anderson, paljasti harrastaneensa seksiä poptähden isän kanssa. Perheen julkkisisä pidätettiin elokuussa rattijuopumuksesta.