Jenelle Evans taas raskaana – esikoinen äidin hoivissa huumeiden takia

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teen Mom -realitysarjan tunnetuin tähti Jenelle Evans tuntuu olevan jatkuvasti otsikoissa joko päihdesekoilujensa tai rakkauselämän myrskytuulien merkeissä. Hän meni äskettäin naimisiin poikaystävänsä Courtland Rogersin kanssa kolmen kuukauden seurustelun jälkeen.

Parhaillaan erittäin rivoissa alastonkuvissa verkossa nähtävä 21-vuotias Jenelle Evans odottaa nyt toista lastaan. Raskaana olevan teiniäidin tuore aviomies Courtland Rogers vahvisti vauvauutisen julkisella lausunnolla. Tuleva vauva on pariskunnan ensimmäinen yhteinen lapsi. Nuorukaisen mukaan he ovat todella innoissaan perheenlisäyksestä.

– Olemme Jenellin kanssa niin iloisia hänen raskaudestaan, Courtland Rogers kertoi Radar Online -lehdelle.

Molemmilla on aiemmista suhteistaan yksi lapsi. Jenelle Evansilla on kolmevuotias Jace-poika, jonka huoltajuus on teiniäidin Barbara-äidillä. Sosiaaliviranomaiset ottivat pojan taannoin huostaan Jenelle Evansin huumesekoilujen ja pidätysmääräysten takia.

Jenelle Evansin elämästä ei ole puuttunut dramatiikkaa. Nuori neitokainen on huhujen mukaan edelleen rajussa päihdekoukussa, sillä hänen kerrotaan käyttävän muun muassa heroiinia. Evans on joutunut myös useamman kerran putkaan riitatilanteiden takia. Teiniäiti ajautui usein tappeluihin entisen kihlattunsa Gary Headin kanssa. Hän on syyttänyt huumeriippuvuudestaan entistä poikaystäväänsä Kieffer Delpiä.