Stara hakee toimittajaa ja harjoittelijaa

Info · Stara.fi

Suomen suurin yksityinen verkkomedia Stara hakee viihdetoimittajaa ja harjoittelijaa. Toimittajan ja harjoittelijan tehtäviin kuuluu erityisesti viihdeuutisten ja haastattelujen toimittaminen julkaisun Tampereen toimituksessa, mutta tarvittaessa myös festivaaleilta, konserteista ja muista viihdealan tapahtumista.

Tunnet viihdealan ja rakastat kirjoittamista?

Hakijoilta edellytetään vahvaa viihdealan ja populaarikulttuurin tuntemusta ja heidän tulee seurata viihdealan tähtiä ja tapahtumia erityisen aktiivisesti. Toimittajalla tulee lisäksi olla erityisen hyvä suomen ja englannin kielen osaaminen sekä sujuva ulosanti haastattelutilanteita varten. Digitaalisen mediatuotannon ja koodaamisen osaaminen katsotaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi liitteenä ansioluettelosi sekä kolme kirjoittamaasi ajankohtaista viihdeuutisnäytettä sähköpostilla osoitteeseen toimitus (at) stara.fi. Juttuja ei julkaista, mutta niillä on suuri merkitys valinnassa. Tutustu julkaisun toimitukselliseen linjaan ennen juttujen kirjoittamista ja muista mainita asianmukaisesti myös juttujen lähteet. Emme vastaa puhelintiedusteluihin. Myös vastavalmistuneen Sanssi-kortin käyttäminen ja oppisopimuskoulutus ovat mahdollisia.