”Naisten lesbosuhteet ovat miesten syytä”

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kautta aikojen on väläytelty erilaisia syitä siihen, miksi ihmisestä tulee homoseksuaali. Syyksi on väitetty saatanan tekosia, huonoja kotioloja, biologista perimää sekä jopa sitä, että on muotia olla homo. Nyt television maineikkaan rikossarjan tähti väittää, että naisten homoseksuaalisuus on miesten syytä.

Kyseessä on Murhasta tuli totta -hittisarjan Jessica Fletcher -mummelina tunnetuksi tullut nainen. Hahmon näyttelijä Angela Lansbury on tosielämässä kaikkea muuta kuin leppoisa, ja viimeisimpien kommenttien perusteella nainen voidaan leimata jopa varsinaiseksi miestenvihaajaksi.

Daily Mailin mukaan 87-vuotias nainen väittää, että maailman myllerryksessä eivät miehetkään ole kuten ennen. Kiteytettynä Lansbury väittää, että koska naiset eivät saa enää miehiltä tarpeeksi huomiota muuten kuin seksiin liittyen, joutuvat naiset ryhtymään lesboiksi.

– Pelkkä seksi ei ole avain hyvään avioliitto-onneen. Seksiriippuvaisiin miehiin kyllästyneet naiset hakeutuvat tunneasiossa mielellään kaltaistensa naisten luokse. Hyvä mies on sellainen, joka kiinnittää aidosti huomiota avioliittoonsa ja on valmis tekemään töitä sen eteen, Lansburyn heittämä totuuden siemen julistaa, 54 vuotta naimissa ollut nainen napauttaa.