Tässäkö Instagramin kaikkien aikojen huikein kuva?

Digi · Terhi Piiroinen

Hyvä valokuva on sellainen, joka vangitsee tunnelman, on mielenkiintoinen sekä sisällöltään että sommittelultaan ja näyttää silti upealta. Kaikki pystyvät nykyään napsimaan kuvia missä ja milloin vain, mutta Instagramissa on julkaistu poikkeavan näyttävä kuva.

Kyseessä on ammattivalokuvaajan ottama otos, joka suorastaan salpaa hengityksen. National Geographicin valokuvaaja Joe McNally ikuisti kuvan maailman korkeimman pilvenpiirtäjän Dubain Burj Khalifan huipulta. Mies oli ottanut kuvan seistessään rakennuksen huipulla olevien varoitusvalojen tukipilareiden päällä.

Kuva: Joe McNally, Instagram
Kuva: Joe McNally, Instagram

Kuva ei miehen mukaan ollut työkeikka, vaan päähän hetken mielijohteesta noussut hauska ajatus. Kuvan viestiksi mies kirjoitti: ”Kuluneet kenkäni kiipesivät tänään maailman korkeimpaan rakennukseen”. Pilvenpiirtäjä on 828 metriä korkea, Huffington Post paljastaa.