Uskomaton näky: Kissa taluttaa koiran kotiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eläinvideot. Nämä sydämen sulattavat ja ihastuksen huokauksia herättävät pätkät piristävät päivää ja saavat hymyn huulille. YouTubeen on julkaistu uusi hymynkaretta tuottava kissavideo, tosin tällä kertaa mirrin kanssa videolla nähdään myös suloinen koira.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Israelilainen nainen kuvasi, miten hänen kissansa ottaa koiran talutushihnasta kiinni ja vetää hauvaa kohti kotia. Videosta suloisen tekee se, että koira kulkee kiltisti kissan taluttamana rakennuksen toiseen kerrokseen saakka.

Koira pysähtyy rappusten alapuolelle hetkeksi, mutta määrätietoinen kissa nykäisee talutushihnasta muutaman kerran ja näin ne pääsevät jatkamaan matkaa yhdessä kotiovelle. Tarina ei kerro, kuinka monta kertaa kissa- ja koirakaverukset ovat saman tehneet, mutta videon julkaisseen naisen mukaan hän ei ole kouluttanut kumpaakaan otusta temppuun. Löytyisikö tästä keinosta apua laiskoille koirien aamupissittäjille?