Niko Saarinen haluaa Justin Bieberin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viidakon tähtösten oma kultapoju Niko ”BB-Niko” Saarinen nousi kuuluisuuteen Big Brother -ohjelmasta, jossa mies nähtiin parillakin eri tuotantokaudella. Tänään Nikon Twitter-päivitysten seuraajat saivat eteensä hämmentävän viestin.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Realityjulkkis nimittäin paljasti tekevänsä mitä vain, että saisi Justin Bieberin keikalle lipun. Mies nimittäin unelmoi suhteesta teinipopparin kanssa – aivan kuin Adam Lambert ja Sauli Koskinen konsanaan. BB-Nikon harmiksi 19-vuotias Justin Bieber on ainakin toistaiseksi julistanut olevansa hetero.

Helsinkiläinen Niko Saarinen työskentelee chatjuontajana, kirjoittaa seikkaperäistä blogiaan ja vilahtelee silloin tällöin julkkisotsikoissa. 26-vuotiaalla miehellä on kaksi koiraa, London ja Milano. Mies nähdään parhaillaan Sub-tv:llä esitettävässä Viidakon tähtöset -televisiosarjassa.