Tiedemiehet: Ihmiset ovat avaruusolioiden jälkeläisiä – DNA sisältää salaisen viestin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin, että joukko vaikutusvaltaisia henkilöitä on kyllästynyt Yhdysvaltojen hallituksen peittelyyn ja he ovat päättäneet omien sanojensa mukaan paljastaa ulkoavaruuden elämän olevan totta. Nyt julkisuuteen on noussut myös tutkimus, jonka mukaan ihmiset itse olisivat ulkoavaruuden olioiden jälkeläisiä.

Kazakstanilaiset tiedemiehet Vladimir Cherbak ja Maxim A. Makukov ovat yhteistyössä julkaisseet planeettatutkimukseen keskittyvässä Icarus-tiedelehdessä artikkelin, jossa esitetään teoria ihmisen alienperimästä. Artikkelin mukaan ihmisten geneettiseen koodiin on mahdollisesti upotettu matemaattinen ja semanttinen viesti, jota ei voida laskea normaalievoluution piiriin.

DNA:ssa oleva mysteerikoodi tarkoittaisi sitä, että ihmiset toimivat tavallaan ulkoavaruuden muukalaisten viestin viejinä – säilytämme heidän perintöään omassa perimässämme. Tiedemiehet nostavat artikkelillaan kaikkien huulille kysymyksen; Onko ihmiskunta luotu maapallon ulkopuolella? Tiedemiesten artikkelista on uutisoitu jo useissa eri julkaisuissa. Yksi julkaisijoista on The Australian News, joka kysyykin: ”Jos me olemme avaruusolentojen luomia, kuka sitten loi avaruusolennot?”