Uskomaton video: Näin Intiassa paalutetaan rakennustyömaalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisilla rakennustyömailla on totuttu noudattamaan tarkkoja määräyksiä sekä pitämään huolta oikeanlaisista varusteista ja työkaluista. Maailmalla näkee toisinaan hurjia rakennusprojekteja, joita toteutetaan saatavilla olevien joskus hyvinkin rajallisten resurssien puitteissa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

YouTubeen on nyt ladattu video, jolla näytetään miten eksoottisella rakennustyömaalla tapahtuva paalutus hoidetaan hieman eri tavalla kuin mihin länsimaalaiset rakennustyöntekijät ovat tottuneet. Paalun päälle on asetettu poikkipuu, jonka päällä on joukko rakennustyömaan työntekijöitä.

Kevyasuiset miehet eivät suinkaan hakkaa paalua maan sisään työkaluja apunaan käyttäen, vaan he tanssivat ja laulavat poikkipuun päällä nytkyttäen ja paalu uppoaa rennon meiningin myötä syvälle maahan. Mitähän suomalainen rakennusmestari tuumaisi, jos samaa kokeltaisiin myös täällä päin maailmaa?