Farrah Abraham ostamassa luksuslukaalin Bieberin naapurista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme äskettäin MTV-kanavan Teen Mom -sarjan Farrah Abrahamin suunnittelevan Hollywoodiin muuttamista. Nainen on tällä hetkellä yksi median kuumimmista nimistä seksivideonsa herättämän kohun ansiosta.

Nyt neitokainen on löytänyt unelmiensa talon – Justin Bieberin naapurista. Nainen nähtiin vastikään katsomassa unelmiensa taloa. Julkkisten suosimalla asuinalueella sijaitsevan luksustalon myyntihinta on 3,3 miljoonaa dollaria, eli 2,57 miljoonaa euroa. Talossa on viisi makuuhuonetta ja kuusi kylpyhuonetta.

Farrah tahtoo tehdä omaa reality-sarjaansa. Vaikka sopivaa ohjelmakonseptia ei ole vielä löytynyt, on hän valmis sellaisen löytyessä pakkaamaan tavaransa. Pysyvä muutto helpottaisi muun muassa hänen ja lapsensa Sophian yhdessäoloa, sillä nyt nainen on joutunut matkustamaan enkelten kaupunkiin kerran viikossa ilman tytärtään.

Farrah Abrahamin elämän viimeisin käänne oli se, kun julkkisäiti itse epäili tulleensa raskaaksi aikuisvideon tekohetkellä suoritetun seksiaktin yhteydessä. Videon vastanäyttelijänä toiminut pornotähti James Deen epäili väitteitä julkisuustempuksi ja myöhemmin Farrah kiistikin raskaushuhut jyrkästi.