Mies laihdutti masturboimalla – lääkärit eivät suosittele

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmassa on olemassa varmaankin yhtä monta dieettiä kun on laihduttajaakin. Toiset tiputtavat vyötärömakkaroitaan karppaamalla, jotkut turvautuvat paastoon ja osa aloittaa uuden liikuntaharrastuksen. Japanilainen mies on nyt keksinyt laihdutuskeinon, joka myös oikeasti tuntuu hyvältä.

Nikkain Spa -julkaisun mukaan 28-vuotias Yuichi Ito laihdutti kahdessa kuukaudessa neljä kiloa harrastamalla omaromantiikkaa. Mies oli omien sanojensa mukaan onanoinut päivittäin 3 – 5 kertaa, mutta joskus laihdutuskertoja kertyi jopa seitsemän. Lemmentykkinsä kanssa treenaillut japanilainen oli keksinyt laihdutustapansa artikkelista, jossa kerrottiin masturboinnin vastaavan 200 metrin juoksua.

Itolle oli kerääntynyt liikakiloja valmistumisensa jälkeen, kun hän oli lopettanut koulussa harrastamansa baseballin peluun. Hän on nyt hyvin innoissaan uudesta laihdutustavastaan, vaikkakin lääkärit ovat ehtineet tyrmäämään keinon saman tien. Heidän mukaansa masturbointidieetissä ei kuluteta kaloreita fyysisen rasituksen vaan kehon uuvuttamisen kautta. Lisäksi liiallinen masturboiminen saattaa muuttaa ihmisen hormonitasoja haitallisesti.