Harvinaisen rehellinen auton myynti-ilmoitus verkossa – listaa KAIKKI auton viat

Digi Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Autoa myymässä tai ostamassa elämänsä aikana olleet varmasti tietävät, etteivät ihan kaikki autosta mahdollisesti löytyvät viat aina tule ilmi myyntitilanteessa. Nyt eBayssä ihastuttaa harvinaisen rehellinen myynti-ilmoitus, jossa erään auton vioista on otettu kaikki irti.

Brittiläinen aviopari Murdo Guy ja Camilla Banks ovat ryhtyneet myymään elämää nähnyttä Mercedes-Benziään hieman tavallisesta poikkeavalla tavalla. Pariskunta kertoo eBayssä olevassa myynti-ilmoituksessaan jokaisesta viasta huumorilla höystettynä. Ilmoituksessa viat ja kulumat on saatu kuulostamaan halutuilta ominaisuuksilta.

Pariskunta kertoo, että jos joku etsii hyvin huollettua ja upeassa kunnossa olevaa Mercedes-Benz E320 CDI -autoa, hän on tullut aivan väärään paikkaan. Murdo Guy selittää, kuinka auto siivottiin rakkaudella vuoden 2012 olympialaisia varten. Nyt kulkuväline tarvitsee hieman uutta putsausta. Rehellisyydellä ja hauskoilla kuvilla höystetty myynti-ilmoitus on saanut paljon huomiota, ja auton myyntihinta on sittemmin noussut jo yli 152.000 puntaan, eli noin 179.000 euroon.

– Sinä aikana kun olen omistanut tämän auton, sillä on kolaroitu, ajettu rallia, se on tappanut kolme peuraa ja sisusta on tuhottu parisuhderiidassa, mainitsemattakaan sitä kertaa kun vaimoni potkaisi lokasuojan lommolle, koska vihjasin että hän voisi syödä salaatin tai kaksi, Murdo Guy selittää eBayssä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.