Miley Cyrus on surkein roolimalli teinitytöille: ”Liian seksuaalinen eikä edes lahjakas”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Laulajatar Miley Cyrus äänestettiin taannoin seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi, ja aiemmin tänään kerroimme kuinka hän poseerasi rohkeassa paidassa lehden kannessa. Neitokainen hurmaa faninsa rohkeammalla tyylillään, mutta kaikkien mieleen hän ei valitettavasti ole.

Nyt CouponCodes4u-sivuston kyselyssä vanhemmat saivat äänestää huonoimman julkkisroolimallin nuorille tytöille. Miley kruunattiin listauksen surkeimmaksi esikuvaksi. Hän sai 68 prosenttia äänistä, koska ei äänestäjien mielestä osaa tehdä positiivisia elämänvalintoja.

Lisäksi vanhempien mielestä Miley Cyrus ei ole myöskään tarpeeksi lahjakas, ja hänen imagonsa on liian seksuaalinen. Huonoina vaikuttajina pidettiin myös Lindsay Lohania, Amanda Bynesiä, Kim Kardashiania, Farrah Abrahamia ja Rihannaa.

Miesten keskuudessa huonoimman roolimallin tittelin sai pahoinpitelystään muistettu r&b-tähti Chris Brown. Hänen jälkeensä listalla komeilivat Kanye West, Justin Bieber ja Lil Wayne. Kyselyyn vastasi yli 2.400 lapsen ja nuoren vanhempaa.