Vaimo bikineissä ja lihaksikas Ben Stiller paidattomana – lomakuvat julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyksekkäimpiin komediatähtiin lukeutuva näyttelijä-tuottaja Ben Stiller nähdään lähitulevaisuudessa Zoolander-hittikomedian jatko-osassa. Tämä siitä huolimatta, että hän itse kertoi aiemmin, ettei ole todellisuudessa lainkaan hauska. Nyt Stiller on ehtinyt lomailemaan.

Ben Stiller viettää parhaillaan lomaa Havaijilla yhdessä lastensa ja vaimonsa Christine Taylorin kanssa. Eilen vaimo pääsi testaamaan surffilaudalla melomista bikineissä, mutta Ben keskittyi ottamaan aurinkoa paidattomana.

Näyttelijänä ja tuottajana uraa tehneellä Ben Stillerillä on takanaan useita hyvin tuottoisia komedioita. Esimerkiksi Zoolander, Sekaisin Marista ja Perhe on pahin ovat tuottaneet yhteensä yli 700 miljoonaa euroa. Yhteensä hänen leffansa ovat tuottaneet lähes neljä miljardia euroa.