Paris Hiltonin unelmakroppa verkkoasussa – mitä pilkotti alla?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkismiljonääri Paris Hilton on viime aikoina viettänyt rakkaansa River Vilperin kanssa aikaa Malibun rannalla. Bikineissä ikuistettu kaunotar on jälleen päätynyt paparazzikuviin.

32-vuotias Paris verhosi tällä kertaa täydellisyyttä hipovan vartalonsa verkkomekkoon, joka ei tähden timmejä muotoja peitellyt. Hänen asunsa alta pilkottivat punaiset bikinit. Neito bailasi ystäviensä kanssa ja kannusti myös surffaamaan opettelevaa Riveriä, joka ei pysynyt lautansa päällä.

Paris Hilton työskentelee parhaillaan uuden levynsä parissa. Neitokainen on esiintynyt myös elokuvissa muutamissa cameo-rooleissa. Hiltonin voi bongata esimerkiksi Zoolander ja The Bling Ring. Parisin rooli The Hottie and the Nottie -elokuvan Cristabelina voitti aikoinaan Raspberry-pystin huonoimmasta naispääosasta.