Mies etsii peppua vilauttelevaa hipsterinaista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa ylläpidettävä Craigslist on yksi maailman suurimmista osto- ja myyntipalstoista. Ihmiset tarjoavat ja hakevat siellä tavallisten tavaramyynti-ilmoitusten lisäksi kaikenlaisia palveluita. Nyt eräs mies etsii hipsterinaista, joka on valmis näyttämään hänelle takapuoltaan maksusta.

craigslist25072013

Mies myöntää jo ilmoituksensa alkuvaiheessa, että kärsii monien mielestä omituisen kuuloisesta kieroutumasta, jota myös fetissiksi voidaan kutsua. Hän on nimittäin valmis maksamaan jollekin rahaa siitä, että hän suostuu näyttämään peppua hänelle. Pelkät paljaat kankut eivät kuitenkaan riitä, sillä mies vaatii myös vilauttelijan olevan tyyliltään hipsteri, Gawker uutisoi.

Mies kutsuu peppubeiben kotiinsa, tai vaihtoehtoisesti tarjoaa mahdollisuutta toteuttaa esittelyn virtuaalisesti. Nainen saa riihikuivaa siitä, että näyttää miehelle takapuolta noin kolme sekuntia. Koko session tarvitsisi hänen mukaansa kestää korkeintaan viiden minuutin ajan. Nainen saa itse määrittää taksansa. Ilmoitus on jo poistettu New Yorkin Craigslistiltä, mutta kuvakaappaukset siitä kiertävät parhaillaan pitkin verkkoa.