Uusi ilmiö leviää: Rikkaat naiset leikkauttavat aviomiehiään komeammiksi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Yhä useampi vaikutusvaltainen ja messevällä tilipussilla varustettu nainen passittaa aviomiehensä kauneuskirurgin veitsen alle. Nyt loihditaan unelmien aviomiehiä ja ulkonäkö on yksi tärkeimmistä asioista, eivätkä naiset tingi rahasta.

Voisi jopa pitää vanhanaikaisena sellaista ajatusmaailmaa, että perheen päänä on raskaasti raatava aviomies, joka elättää kotona päivästä toiseen siivoilevan ja kokkailevan vaimon sekä tietenkin myös perheen jälkikasvun. Nykyään naiset luovat uraa siinä missä miehetkin, ja tämä mahdollistaa monen talouden suuremmat tulot ja sen kautta myös paremman elämänlaadun.

Rikkaat miehet ovat kautta aikojen valinneet yhä useammin rinnalleen naisen, jota kelpaa esitellä myös liikekumppaneille. Nyt sama ilmiö on ulottunut myös menestyvien naisten maailmaan, sillä rikas hameväki tahtoo vierelleen vain hyvältä näyttäviä laatuyksilöitä.

Peräti 30 prosenttia miehistä turvautuu kauneusleikkauksiin lähinnä vaimonsa käskystä. Yhä useampi vaimo myös maksaa koko lystin. Lontoolaisen kauneusleikkauksiin keskittyvän klinikan mukaan naiset maksavat miestensä leikkauksia mielellään, eivätkä aviokumppanit häpeile kirurgin veitsen alla piipahtamista. Kaksilahkeisille tehdään muun muassa hiussiirrännäisiä ja ylävartalon muokkausleikkauksia perinteisten kasvojenkohotusten lisäksi, Daily Mail raportoi.