Suomalaisyhtyeen levynkannelle nauretaan maailmalla – päätyi karmeimpien listalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman viihdemedioissa on usein listattu yhtyeiden surkeimpia levynkansia ja promokuvia. Suomalainen Bogart Co. on menestynyt listauksissa erityisen hyvin jo vuosien ajan. Nyt listattuna nähdään kuitenkin karmaisevimpia levynkansia, ja jälleen mukana on suomalaisyhtye.

Bogart Co. -yhtyeen sijaan menestystä on tällä kertaa niittänyt Buzzfeed-julkaisun listauksessa 1970-luvun puolivälissä levytysuransa aloittanut oululainen Bamperos, jonka vuonmna 1980 julkaistun Tule kanssani kylpyyn -hitin levynkansi naurattaa nyt maailmalla. Kannessa nähdään viisi miestä vaahtokylvyssä yhdessä. Kappale oli yksi 1980-luvun alkupuolen suurimpia kotimaisia hittejä.

Suomalaisyhtyeen lisäksi karmaisevimpien kansikuvien joukossa on muita hieman poikkeuksellisia – ja joidenkin mielestä tyylittömämpiä – kansikuvia painottuen pääasiassa 70- ja 80-luvuille.