Nina viettelevässä pikkumekossa – näky kääntää takuulla katseet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijätär Nina Dobrev on noussut tunnetuksi erityisesti Vampyyripäiväkirjat-sarjasta, jossa hän näyttelee Elena Gibert -nimistä hahmoa. Mallinakin työskennellyt tähti ei ole toistaiseksi juuri kohuotsikoissa ryvettynyt, mutta hänen seksikkäät asuvalintansa ovat herättäneet huomiota mediassa.

ninadobrev06082013

Nyt kuvankaunis Nina Dobrev nähdään Cosmopolitan-lehden tuoreen numeron kannessa. 24-vuotias näyttelijätär flirttailee kuvassa kameralle, päällään varsin niukahko toppi. Ninaa kuvaillaan kannessa ”vahvaksi, vapaaksi ja kovikseksi sydäntensärkijäksi”.

24-vuotias bulgarialaiskanadalainen Nina Dobrev, oikealta nimeltään Nina Konstantinova Dobreva, syntyi Bulgariassa, mutta muutti kaksivuotiaana Kanadaan. Nuorempana hän näytteli ensin televisiomainoksissa, joiden jälkeen urkeni ura myös elokuvissa. Hänet kiinnitettiin pian useisiin pienemmän budjetin elokuviin. Ninalla oli muun muuassa pieni rooli vuonna 2010 julkaistussa eroottisessa trillerissä Chloe.