Kuningas Pähkinä & Setä Tamu erikoiskeikalla Kala-Jannella – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suursuosiosta nauttiva vaasalainen rap-duo Kuningas Pähkinä & Setä Tamu nähtiin tänään erikoiskeikalla Vaasan saaristossa sijaitsevalla Kala-Jannella. Stara oli paikalla tallentamassa tunnelmat kuviksi.

Kala-Janne on 70-luvulta saakka saaristossa toiminut ravintola, jonne pääsee ainoastaan veneellä. Suosikkiduo on riimitellyt Kala-Jannesta esimerkiksi Yön polte -yhtyeensä levyttämässä jättihitissä Tyttö sinä olet meritähti.

Nyt Kunkku ja Tamu päättivät tarjota faneilleen erikoislaatuisen mahdollisuuden nähdä ilmaiskeikka saariston merimaisemissa. Paikalle saapui veneitä enemmän kuin laitureihin mahtui, ja meno oli sen mukaista. Vuoden rajuimmat laituritanssit olivat valtava menestys, sillä Vaasan saaristossa ei ole nähty moista väkimäärää koskaan.