Bruce Willis tahtoo naiset valtaan: ”Naisten tulisi hallita kaikkea”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Menestysnäyttelijä Bruce Willis muistetaan lukuisista elokuvarooleistaan, mutta myös pitkäaikaisesta avioliitostaan toisen Hollywoodin huippunäyttelijä Demi Mooren kanssa. Nyt kaljupäinen Willis on sanonut, että naisten tulisi hänen mielestä hallita maailmaa.

Bruce Willis on neljän tytön isä. Hänellä on reilun vuodenikäinen Mabel Ray -tytär yhdessä vaimonsa Emma Hemingin kanssa, mutta myös 24-vuotias Rumer, 22-vuotias Scout ja 19-vuotias Tallulah ex-vaimo Demi Mooren kanssa. Näyttelijä on toisin sanoen tottunut akkavaltaan.

– Olen aina tuntenut oloni turvallisemmaksi naisten ympäröimänä. Naiset ovat myös paljon välkympiä kuin miehet, ja olen ollut sitä mieltä jo monta vuotta, 58-vuotias Bruce kertoi You-lehdelle.

– Naisten tulisi hallita kaikkea. Heidän tulisi olla jokaisen maan presidenttejä, sillä miehet yleensä vain jättävät asiat kesken ja saavat pelkkää sekamelskaa aikaiseksi.

Menestysnäyttelijä Bruce Willis on tehnyt uransa aikana lähes kaiken, mitä voisi toimintatähdeltä odottaa. Mies on tänä vuonna tähdittänyt Die Hard -saagan viidettä osaa, A Good Day to die Hard -elokuvaa. Willis nähdään myös elokuun lopussa ensi-iltansa saavassa Red 2 -elokuvassa.