Mies myy virtsaansa netissä – litrahinta kohdallaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen suurin osto- ja myyntipalsta Craigslist pääsee viikoittain otsikoihin ihmisten kummallisten ilmoitusten johdosta. Palstalla on myyty käytettyjen raskaustestien lisäksi muun muassa itkeviä vauvoja, ja osa ilmoituksista on poikinut jopa poliisitutkintoja.

Nyt eräs mies myy Craigslistillä virtsaansa. Mainoslauseenaan hän käyttää virtsan puhtautta ja sitä, ettei pullotetussa ureassa ole lainkaan huumausainejäämiä. Virtsan hinta on 20 dollaria unssilta, eli 30 millilitraa virtsaa maksaa noin 15 euroa.

Kerroimme taannoin, kuinka Yhdysvaltojen Buffalossa asuva nainen kauppasi positiivisia raskaustestejä verkossa. Nyt Yhdysvaltojen suurimmalla osto- ja myyntipalstalla, eli Craigslistillä, on lukuisia naisia, jotka ovat seuranneet hänen esimerkkiään. Raskaustestibisnes on kasvanut hurjasti kesän aikana.