Pirates of the Caribbean -elokuva vaikeuksissa – ensi-iltaa siirretään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Walt Disney -yhtiön tuottama ja Johnny Deppin tähdittämä Pirates of the Caribbean -elokuvasarja on ollut suuri kansainvälinen menestys. Tänä vuonna ensi-iltansa sai western-toimintaelokuva The Lone Ranger, joka oli kuitenkin floppi lippuluukuilla.

Myös Johnny Deppin tähdittämä viides Pirates of the Caribbean -elokuva on nyt vaikeuksissa. Merirosvoseikkailun oli määrä saada ensi-iltansa 10. kesäkuuta 2015, mutta nyt Walt Disney -yhtiö kaavailee elokuvan julkaisua vasta vuodelle 2016. The Hollywood Reporter -verkkosivuston mukaan syynä ovat käsikirjoitukseen liittyvät ongelmat ja The Lone Rangerin kehno menestys.

Vuosi 2015 tuleekin näillä näkymin olemaan täynnä suuren luokan ensi-iltoja jo ilman uutta Pirates of the Caribbean -elokuvaakin. Kesällä 2015 saavat näillä näkymin ensi-iltansa esimerkiksi uusi Star Wars -elokuva, supersankariseikkailu Avengersin jatko-osa ja kaksi tunnettua sarjakuvahahmoa samalla kertaa valkokankaille tuova Batman vs. Superman.