Audrina Patridge nautti täysin rinnoin paratiisisaarella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen Audrina Patridge muistetaan parhaiten The Hills -realitysarjasta. Hän vietti viime viikolla lomaa Aruban paratiisisaarella poikaystävänsä Corey Bohanin kanssa. Pari osallistui saarella Electric Festival -tapahtumaan, jossa esiintyi Audrinan ystävä ja Tom Cruisen poika Connor Cruise.

Audrina jakoi lomamatkansa aikana tietenkin myös lukuisia Instagram-otoksia. Mallina ja näyttelijättärenäkin uraa luonut realitytähti nähdään kuvissa nauttimassa paratiisisaaren auringosta bikineissä.

28-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä. Neitokainen näytteli vastikään roolin Scary Movie 5 -elokuvassa. Hänen kohtauksensa olivat kuitenkin liian ronskeja, joten ne leikattiin pois elokuvasta.