Time-lehti etsii Vuoden henkilöä 2013 – mitä ihmettä hän tekee listalla?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuosi 2013 lähenee loppuaan, ja pian on jälleen aika muistella kuluneen vuoden tärkeitä tapahtumia ja jälkensä maailmaan jättäneitä henkilöitä. Kuten aikaisempinakin vuosina, TIME-lehti on pyytänyt lukijoitaan äänestämään vuoden henkilöä.

Tänä vuonna kärkipaikasta kisaa kaksi varsin erilaista kuuluisuutta. Mukana ovat esimerkiksi Yhdysvaltain tiedustelupalvelun huippusalaisen PRISM-tiedusteluohjelman paljastanut teknikko Edward Snowden ja rohkealla esiintymisellään kohua herättänyt popsensaatio Miley Cyrus. Parhaillaan Miley Cyrus johtaa äänestystä 24,4 prosentilla äänistä. Edward Snowdenin kannatus on laskenut 2,4 prosenttiin. Katso ajankohtaiset tilannetiedot tästä.

Miley Cyrus painii muutenkin melko erikoisessa sarjassa, sillä viiden eniten ääniä saaneen henkilön listalla ovat mukana myös intialainen poliitikko Nanrendra Modi, syyrian presidentti Bashar Al-Assad ja venäjän presidentti Vladimir Putin. Mileyn jälkeen seuraavaksi tässä vaiheessa eniten ääniä saanut viihdemaailman nimi on sijalta 12 löytyvä koomikko Jimmy Fallon.