Brooklyn Decker surffasi bikineissä – paljasti vahingossa liikaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen malli-näyttelijä Brooklyn Decker nousi muutama vuosi sitten julkisuuteen, kun neitokainen poseerasi ahkerasti Sports Illustrated -lehdessä. Taannoin tähti valitteli miesten pelkäävän häntä hänen pituutensa vuoksi.

Nyt 25-vuotias mallikaunotar on nähty Vogue Mexico -lehden kuvauksissa Miamissa sijaitsevalla uimarannalla. Brooklyn Deckerillä oli ilmeisesti ongelmia bikineidensä yläosan kanssa, ja hän paljasti kameralle vahingossa enemmänkin kuin oli tarkoitus. Mallikaunotar poseerasi kuvauksissa surffilaudan kanssa.

Ohiossa varttunut Brooklyn Decker aloitti malliuransa jo teini-ikäisenä, kun eräs agentti huomasi neitokaisen kauneuden ostoskeskuksessa. Viime vuonna mallikaunotar kertoi Self-lehdelle sairastaneensa nuorempana syömishäiriöitä. Hän kuitenkin selätti ruoka-ongelmansa isänsä avustuksella. Decker on naimisissa amerikkalaisen tennispelaajan Andy Roddickin kanssa. Tähden tunnetuimpia elokuvia ovat muun muassa Battleship, Mitä odottaa kun odotat ja Just Go with It.