Seiska: Julia Tukiainen on kuollut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ulkomailla on viime viikkoina menetetty useita julkisuuden henkilöitä, jotka ovat menehtyneet muun muassa pitkällisiin sairauksiin ja auto-onnettomuuksiin. Nyt Suomen kohujulkkisten määrä on Seiska-lehden mukaan vähentynyt yhdellä.

Seiska nimittäin uutisoi tänään, että sen saamien tietojen mukaan Julia Tukiainen on kuollut. Lehden mukaan Julian molemmat siskot, Johanna ja Jasmine, ovat vahvistaneet suru-uutisen.

Julia Tukiainen kiersi aktiivisesti isosiskonsa mukana esiintymislavoja ympäri Suomea, ja parivaljakko onnistui aiheuttamaan runsaasti kohua esiintymisillään. Siskokset joutuivat ajoittain tekemisiin myös virkavallan kanssa.

Kesäkuussa Julia Tukiaisen kerrottiin pahoinpidelleen mieshenkilön kadulla. Tammikuussa 2013 Metropoli-lehti uutisoi, että Julia Tukiainen kiidätettiin tajuttomana sairaalaan. Muutamaa kuukautta aiemmin, elokuussa 2012 Julia vietiin niin ikään ambulanssilla sairaalaan diabeteksen aiheuttaman tilan vuoksi.

– Kolme päivää diapeettisessa koomassa, olo on kuin hakatulla… Ensin Varkauden päivystyksessä, sieltä ampulanssilla meilahteen… Eli kyllä, nuoruus ajan pahalaatuinen diapeetes, matka jatkuu piikityksellä :( masentaa… Testasin piikkejä tänään, onneksi lääketiede on niin kehittynyt etteivät ne satu. Huh. Nyt peiton alle, hyvästi maailma, Julia Tukiainen kirjoitti tuolloin Facebookissa.