Natsi-isä antoi tyttären nimeksi Eva Braun – menetti jo viidennen lapsensa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa vanhemmat Heath ja Deborah Campbell antoivat taannoin lapselleen nimeksi Adolf Hitler. Nimivalinta ei ollut sosiaaliviranomaisten mieleen, sillä episodin jälkeen Heath Campbell on menettänyt kaikki lapsensa viranomaisten huomaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kesällä nousi uusi kohu, koska Heath asteli oikeuden eteen natsien univormussa. Hän vaati tällöin lastensa tapaamisoikeutta. Vaikka Heath ja Deborah olivat jo eronneet, jatkoi uuden naisen tavannut isä lasten huoltajuustaistoa. Tilanne sai alkunsa vuonna 2008, kun kondiittori ei suostunut kirjoittamaan kolmevuotiaan lapsen synttärikakkuun Adolf Hitler Campbell.

Pariskunnan kaikki lapset, eli Adolf Hitler sekä pikkusiskonsa Joyce Lynn Aryan Nation ja Honszlynn Hinler Jeannie, pantiin kohun myötä sijaisperheisiin. Miehellä on yhteensä kahdeksan lasta myös muiden naisten kanssa. Viidellä heistä on natsivivahteinen nimi, eikä hän saa tavata heistä yhtäkään.

Nyt hän menetti myös nuorimman ja yhdeksännen lapsensa, kaksi kuukautta vanhan tytön nimeltä Eva Braun. Nimi on sama kuin Adolf Hitlerin pitkäaikaisen elämänkumppanin.

– En saa tavata lapsiani kannattamani natsiaatteen vuoksi, mies päivitteli New York Daily News -lehdelle.